U nodigt familie, vrienden of zakenpartners uit maar ziet er tegen op om zelf te koken? U wil liever genieten en bijpraten met uw gasten zonder de bijkomende stress van de keuken? Dan biedt Roots homecooking de oplossing.
Roots homecooking brengt de fijne keuken tot bij u thuis of waar u het wenst.
De bereiding van de gerechten gebeurt in mijn eigen keuken en de verdere afwerking verzorgen wij bij u thuis. U hoeft zich verder geen zorgen te maken: wij voorzien een mooi gedekte tafel, serveren een culinair diner en ruimen nadien alles op. Zo kunt u samen met uw gasten ten volle genieten.
Ons homecooking concept omvat een menu die door de chef wordt samengesteld naargelang het seizoen. Deze past hij volledig aan naar uw wens.
U kan evenwel kiezen voor een menu met aangepaste wijnen en aperitief.
Het homecooking concept is mogelijk vanaf 15 personen.
Sharing menu *
Op tafel
Huisbereide dunne focaccia met twee tapenades
Geroosterde olijf – feta – limoen
Makreel – raz el hanout
Hapjes
Dim sum – wortel – sinaas – garnaal
Kroepoek – verse tonijn – gepekelde kapper – chili
Sardine op Himalaya zoutsteen – tomatensalsa – citroenverbena
Sharing
Griet – kruidenkorst – parmezaan
Babyspinazie
Burrata – coppa – olijf
Courgette – ricotta
Lamsfilet – salieboter
Auberginekaviaar – hazelnoot
Cevenne ui
Boekweit – baba ganoush
Gelakte traagegaarde lamsnek – aardappelespuma
Nagerecht
Vanille ganache – ananas – granité van kokos – munt
Kaasplank samengesteld door de chef **
* De prijs wordt berekend per aantal gerechten. Hapjes en brood zijn inbegrepen in de prijs.
** Vrijblijvend
Wij houden graag rekening met allergenen of intoleranties, vraag er gerust naar. De samenstelling van de producten kan wijzigen.
Gangenmenu *
Op tafel
Huisbereide dunne focaccia met twee tapenades
Geroosterde olijf – feta – limoen
Makreel – raz el hanout
Hapjes
Dim sum – wortel – sinaas – garnaal
Kroepoek – verse tonijn – gepekelde kapper – chili
Sardine op Himalaya zoutsteen – tomatensalsa – citroenverbena
Voorgerecht
Maigre crudo – venkel – dashi – yuzu – lente-ui – kruidenolie van dragon
Zuurdesembrood
Tussengerecht
Griet – kruidenkorst – parmezaan – kervel beurre blanc – mafaldine – babyspinazie
Hoofdgerecht
Lamsfilet – auberginekaviaar – salieboter – hazelnoot – cevenne ui – boekweit
Bijgerecht: gelakte traagegaarde lamsnek – aardappelespuma
Nagerecht
Vanille ganache – ananas – granité van kokos – munt
Kaasplank samengesteld door de chef **
Copyright @ All Rights Reserved