Homecooking

Homecooking



U nodigt familie, vrienden of zakenpartners uit maar ziet er tegen op om zelf te koken? U wil liever genieten en bijpraten met uw gasten zonder de bijkomende stress van de keuken? Dan biedt Roots homecooking de oplossing.

 

Roots homecooking brengt de fijne keuken tot bij u thuis of waar u het wenst.

De bereiding van de gerechten gebeurt in mijn eigen keuken en de verdere afwerking verzorgen wij bij u thuis. U hoeft zich verder geen zorgen te maken: wij voorzien een mooi gedekte tafel, serveren een culinair diner en ruimen nadien alles op. Zo kunt u samen met uw gasten ten volle genieten.

 

Ons homecooking concept omvat een menu die door de chef wordt samengesteld naargelang het seizoen. Deze past hij volledig aan naar uw wens.


U kan evenwel kiezen voor een menu met aangepaste wijnen en aperitief. 


Het homecooking concept is mogelijk vanaf 15 personen.


Sharing menu *


Op tafel

Huisbereide dunne focaccia met twee tapenades

Geroosterde olijf – feta – limoen

Makreel – raz el hanout


Hapjes

Dim sum – wortel – sinaas – garnaal

Kroepoek – verse tonijn – gepekelde kapper – chili

Sardine op Himalaya zoutsteen – tomatensalsa – citroenverbena

 

Sharing  

Griet – kruidenkorst – parmezaan

Babyspinazie

Burrata – coppa – olijf

Courgette – ricotta



 

Lamsfilet – salieboter

Auberginekaviaar – hazelnoot

Cevenne ui

Boekweit – baba ganoush

Gelakte traagegaarde lamsnek – aardappelespuma

 


Nagerecht  

Vanille ganache – ananas – granité van kokos – munt


Kaasplank samengesteld door de chef **




* De prijs wordt berekend per aantal gerechten. Hapjes en brood zijn inbegrepen in de prijs. 


 ** Vrijblijvend


Wij houden graag rekening met allergenen of intoleranties, vraag er gerust naar. De samenstelling van de producten kan wijzigen.

Gangenmenu *


Op tafel  

Huisbereide dunne focaccia met twee tapenades

            Geroosterde olijf – feta – limoen

            Makreel – raz el hanout

 

Hapjes 

Dim sum – wortel – sinaas – garnaal

Kroepoek – verse tonijn – gepekelde kapper – chili

Sardine op Himalaya zoutsteen – tomatensalsa – citroenverbena


Voorgerecht  

Maigre crudo – venkel – dashi – yuzu – lente-ui – kruidenolie van dragon

Zuurdesembrood

 

Tussengerecht  

Griet – kruidenkorst – parmezaan – kervel beurre blanc – mafaldine – babyspinazie

 

Hoofdgerecht  

Lamsfilet – auberginekaviaar – salieboter – hazelnoot – cevenne ui – boekweit

 

Bijgerecht: gelakte traagegaarde lamsnek – aardappelespuma

 

Nagerecht  

Vanille ganache – ananas – granité van kokos – munt


Kaasplank samengesteld door de chef **





Copyright @ All Rights Reserved