Over ons


Roots Catering

Roots Catering werd in 2018 opgericht door Jarne en Siska. Het jonge, ondernemende koppel is een geroutineerde tandem dat elkaar perfect aanvult. Door hun gedrevenheid en enthousiasme groeide Roots dan ook al snel uit tot een bloeiend, succesvol bedrijf.

 

Jarne Van Geyt

Al van jongs af aan zat Jarne thuis stiekem mee te gluren in de kookpotten. Een opleiding aan hotelschool Spermalie in Brugge was dus een logische keuze.

Na een geslaagde deelname aan Junior Masterchef werd zijn passie en gedrevenheid voor het koken alleen maar groter. Jarne was altijd wel ergens in de keuken terug te vinden. Thuis verwende hij de andere gezinsleden met zijn kookkunsten en in prestigieuze restaurants als ‘Alexandre’ in Steenhuize, ‘Het Land’ in Berlaar en ‘Ten Bogaerde’ in Koksijde leerde hij verder de kneepjes van het vak kennen.

 
Siska Maene

Ook bij Siska zit het koken in het bloed. Ze experimenteert graag met nieuwe smaken en ontpopte zich zo al doende tot een waar keukentalent.

Al sinds de start van Roots kroop Siska in een ondersteunende rol voor Jarne. Ze werd zijn vertrouwenspersoon, rechterhand en rots in de branding bij de organisatie van de evenementen. Regelmatig zit ze ook met Jarne rond de tafel om nieuwe menu’s samen te stellen.

 

Van homecooking tot totaalevenementen

Bij de oprichting van Roots bestond het concept uit een combinatie van homecooking en catering. Hierbij kozen Jarne en Siska resoluut voor verfijnde gerechten met een pure smaak.  

Intussen is Roots uitgegroeid tot een totaalconcept voor al jouw evenementen. Samen met een team gelijkgestemde, gepassioneerde jonge mensen verzorgen ze jouw feesten en events tot in de kleinste details. Van de inkleding tot de bediening, en uiteraard nog steeds met dezelfde smaakvolle keuken waar Roots Catering zo gekend voor is.