Menus

Onze menus


Een menu met oog voor detail, afwerking en verse producten. 

 

Hieronder het menu van dit seizoen.


Gangenmenu

Sharing menu

Receptie

Walking diner

Gangenmenu *


Starters to share

Pinsa geserveerd met:

gekarameliseerde ajuin - ricotta - zwarte olijf

Mimolette kaas - krokant 


Hapjes

Black Tiger - koriander - avocado

Rilette - melkbrood - chutney rode ui

Beignet - krab - alg


Voorgerecht

Heek - kruidenkorst - Champagne - doperwt - pompoen



Tussengerecht

La bouillabaisse



Hoofdgerecht

Fazant - cantharellen - bloemkool - vadouvan - rosti - gebrande ui - lardo



Nagerecht

Speculoos - amandel - chocolade - mascarpone




* Vraag vrijblijvend uw offerte aan via de contact pagina. 


Wij houden graag rekening met allergenen of intoleranties, vraag er gerust naar. De samenstelling van de producten kan wijzigen.