Menus

Onze menus


Een menu met oog voor detail, afwerking en verse producten. 

 

Hieronder het menu van dit seizoen.


Gangenmenu

Sharing menu

Receptie

Walking diner

Gangenmenu *


Aperitief op tafel

Krokante focaccia met komijn & chili geserveerd met twee tapenades

            Pompoen – madras curry – kokos

            Mascarpone – zwarte olijf – peterselie


Hapjes

Aranchini – risotto – parmezaan – sjalot – truffel

Gebakken langoustine – limoen – tostada

Green egg gerookte zalm – labneh – brioche – kruidenolie

 

Voorgerecht

Brandade – gepocheerd ei – schelvis – mousseline


Tussengerecht

Gekonfijte kalfsschenkel – aardpeer – gefruite look – boschampignon

 


Hoofdgerecht

Wilde eendenborst – espuma rode kool – pastinaak – hazelnootkruim – tijm



Nagerecht

Biscuit – chocolade – feulletine – koffie – botercrème



Kaasplank samengesteld door de chef **


Sharing menu *


Aperitief op tafel

Krokante focaccia met komijn & chili geserveerd met twee tapenades

            Pompoen – madras curry – kokos

            Mascarpone – zwarte olijven – peterselie


Hapjes

Aranchini – risotto – parmezaan – sjalot – truffel

Gebakken langoustine – limoen – tostada

Green egg gerookte zalm – labneh – brioche – kruidenolie

 

Sharing 1

Schelvis

Brandade – eidooiercrème

Mousseline – grijze garnalen

Gepocheerd ei – bieslook

Prei – zure room – preiolie


Sharing 2

Wilde eendenborst

Rode kool – espuma

Pastinaak – hazelnootkruim – tijm

Aardappel met amandel

 

Nagerecht

Biscuit – chocolade – feulletine – koffie – botercrème



Kaasplank samengesteld door de chef **




* Vraag vrijblijvend uw offerte aan via de contact pagina. 


Wij houden graag rekening met allergenen of intoleranties, vraag er gerust naar. De samenstelling van de producten kan wijzigen.