Een menu met oog voor detail, afwerking en verse producten.
Hieronder het menu van dit seizoen.
Gangenmenu *
Aperitief op tafel
Krokante focaccia met komijn & chili geserveerd met twee tapenades
Pompoen – madras curry – kokos
Mascarpone – zwarte olijf – peterselie
Hapjes
Aranchini – risotto – parmezaan – sjalot – truffel
Gebakken langoustine – limoen – tostada
Green egg gerookte zalm – labneh – brioche – kruidenolie
Voorgerecht
Brandade – gepocheerd ei – schelvis – mousseline
Tussengerecht
Gekonfijte kalfsschenkel – aardpeer – gefruite look – boschampignon
Hoofdgerecht
Wilde eendenborst – espuma rode kool – pastinaak – hazelnootkruim – tijm
Nagerecht
Biscuit – chocolade – feulletine – koffie – botercrème
Kaasplank samengesteld door de chef **
Sharing menu *
Aperitief op tafel
Krokante focaccia met komijn & chili geserveerd met twee tapenades
Pompoen – madras curry – kokos
Mascarpone – zwarte olijven – peterselie
Hapjes
Aranchini – risotto – parmezaan – sjalot – truffel
Gebakken langoustine – limoen – tostada
Green egg gerookte zalm – labneh – brioche – kruidenolie
Sharing 1
Schelvis
Brandade – eidooiercrème
Mousseline – grijze garnalen
Gepocheerd ei – bieslook
Prei – zure room – preiolie
Sharing 2
Wilde eendenborst
Rode kool – espuma
Pastinaak – hazelnootkruim – tijm
Aardappel met amandel
Nagerecht
Biscuit – chocolade – feulletine – koffie – botercrème
Kaasplank samengesteld door de chef **
* Vraag vrijblijvend uw offerte aan via de contact pagina.
Wij houden graag rekening met allergenen of intoleranties, vraag er gerust naar. De samenstelling van de producten kan wijzigen.