Ons menu:
Hapjes:
Langoustine – witte soja – quinoa – daslookolie
&
Oude comté – zoete ui – eendenborst – oregano
Voorgerecht:
Gravad heilbot – gremolata – citroengras – dragon – za’atar
Geserveerd met naanbrood
Tussengerecht optie 1:
Canneloni met schelvis – courgette – jus van langoustine – bimi
Tussengerecht optie 2:
Fazant rollade – pancetta – veenbes – rode porto – witloof
Hoofdgerecht:
Hertenfilet of everzwijnfilet
Gepofte knolselder met tijm – savooikool – pommes fondantes – wilde paddenstoelen – wildjus
Nagerecht:
“Crunchbal” chocolade – karamel – amandel – kalamansi
Afhaalmomenten:
24 december: tussen 16u00 & 18u00
25 december: tussen 10u00 & 12u00
31 december: tussen 16u00 & 18u00
1 januari: tussen 10u00 & 12u00
Locatie:
Morelgem 103A
9520 Sint-Lievens-Houtem